HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Iako je Real teško nastradao, Modrić je izabran u momčad kola

Sponzorisano

Luka Modrić bio je možda jedina pozitivna iznimka u očajnom Realu tijekom poraza 4:1 od Valencije u devetom kolu La Lige.

“Hrvat je prečesto bio ostavljen da sam kreće naprijed i pokuša napraviti nešto. Njegov utjecaj na igru i rezultat ograničilo je to što prilikom tih ekspedicija na protivničku polovicu nije imao suboraca”, napisala je Marca o igraču Reala koji je, prema sudu njihovih novinara i čitatelja, bio najbolji kod poraženih te slikovito dodala: “Modrić je vukao Realov automobil, ali nije imao suvozače.”

Egzaktni pokazatelji SofaScorea dokazuju da je Modrić, koji je igrao cijelu utakmicu, bio najbolji igrač Reala u debaklu na Mestalli. Dodavao je gotovo savršeno, stvarao prilike, bio ga je pun teren, a imao je čak 100 dodira s loptom. Prema ovom izvoru je također dobio najvišu ocjenu od nogometaša svoje momčadi.

Modrić se toliko istaknuo u Realovom crnilu da je prema ocjenama izabran u idealnu momčad kola La Lige. Usprkos tome što je igrao za teško poraženu momčad, našao je mjesto u ekipi s pobjednicima ovog kola Lionelom Messijem i Joaom Felixom:

 

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author