HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Biden otkrio tko će mu biti najbliži suradnici u Bijeloj kući

Izabrani predsjednik SAD-a Joe Biden otkrio je tko će biti na funkcijama u Bijeloj kući, a u raznolikom timu naći će se neki ljudi koji su bili na višim pozicijama u kampanji i neki od njegovih najbližih suradnika.

Biden je potvrdio da će bivša menadžerica kampanje Jen O’Malley Dillon biti postavljena na mjesto zamjenika šefa kabineta, dok će se predstavnik Louisiane u Kongresu i dopredsjedatelj kampanje Cedric Richmond i savjetnik kampanje Steve Ricchetti naći na višim funkcijama u novoj administraciji.

Viši savjetnik novoizabranog predsjednika postat će Mike Donilon, dugogodišnji Bidenov suradnik od povjerenja, prenosi Tanjug, pozivajući se na AP.

Dana Remus, glavna savjetnica kampanje, postat će savjetnica Bijele kuće, dok će zamjenica menadžera kampanje Julie Chavez Rodriguez doći na čelo Kancelarije za međuvladine poslove.

Annie Tomasini, koja trenutno obavlja funkciju šefa osoblja zaduženog za Bidenova putovanja, naći će se na mjestu ravanateljice za operacije Ovalnog kabineta.

Šef osoblja kampanje Anthony Bernal postat će viši savjetnik Jill Biden, dok će njen šef osoblja postati Julissa Reynoso Pantaleon, bivša Obamina veleposlanica u Urugvaju.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author