HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Ni Zidane ne zna što će biti s Ramosom

Zinedine Zidane održao je konferenciju za medije na Valdebebasu kako bi najavio sutrašnju utakmicu s Villarrealom koja je na rasporedu od 16 sati. 

“Istina je da postoji niz dobrih vijest s kojima dočekujemo utakmicu protiv Villarreala, sve što želimo je sutra postići dobar rezultat. Samo o tome razmišljamo i to je jedino važno. Varane nije 100% spreman, ali želi igrati sutra. To je dobro, vidjet ćemo kako će se osjećati sutra”, rekao je Zidane pa se osvrnuo na ostatak ekipe:

“Ne zanimaju me priče o Ramosu i reprezentaciji. On je naš vođa i to stalno pokazuje, nema veze što se događa u reprezentaciji, ima pravo za nju nastupati sve dok on to želi. Naravno da nam nije drago kad su igrači ozlijeđeni, ali moramo se nositi s teškim rasporedom. Raspored je loše sastavljen i uopće ne uzima u obzir zdravlje igrača. Zabrinut sam za moje igrače. Neću se miješati, ali postoje ljudi koji bi trebali misliti o tome.”

Real se sprema Ramosu ponuditi produženje ugovora na dvije sezone. Ramos je trenutno u posljednjoj godini ugovora i u siječnju bi mogao pregovarati s drugim klubovima, a zainteresiranih ne manjka. Situaciju je komentirao i Zidane.

“Svi želimo da ostane u klubu i obnovi ugovor, nadam se da će ta priča uskoro biti završena za dobrobit svih. Moramo sada pronaći način i da ga odmorimo, puno je igrao, iskreno, ne znam što ćemo s njim”, rekao je Zidane pa se osvrnuo i na priče o mogućem odlasku Varanea u United:

“To je odluka koja nije na meni, ona je dio nečeg većeg u vrhu kluba. Što se mene tiče on nije na prodaju, ali svi jako dobro znate da nisam ja taj koji odlučuje.”

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author