HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Bajrović je politički diletant koji pliva na mržnji Bošnjaka prema Hrvatima

Sponzorisano

Reuf Bajrović je najobičniji politički diletant, Šešelj je bio i ostao inteligentan čovjek što se za Bajrovića ne može reći, rekao je za Dnevnik.ba novinar i politički komentator Ivan Crnjac.

Crnjac je, komentirajući najnovije Bajrovićeve radikalne najave, kazao kako se radi o običnom političkom diletantu.

– Politike koje on zagovara su legitimne, ali nisu provodive. Jednostavno je nemoguće da on ostvari sve ono što namaštava, a da se ne dogodi raspad BiH. Ako se Hrvatima oduzmu politička prava kako to želi Bajrović, onda će neminovno doći i do raspada BiH jer niti jedna društvena skupnina neće ostati imuna na oduzimanje osnovnih ljudskih prava. To onda vodi do hrvatskog prava na samoodređenje što niti jedan Bajrović ne može spriječiti – rekao je Crnjac za Dnevnik.ba.

Komentirajući izjave da se radi o “bošnjačkom Šešelju”, Crnjac dodaje da je Šešelj intelignetan, iako zao, što kod Bajrovića nije slučaj.

– Bajrović je politički diletant koji jaše na mržnji onog dijela Bošnjaka koji preziru Hrvate. Takvih je ipak malo, a i da nije, to ne mijenja na stvari. Nemoguće je provesti te planove… Da danas OHR zabrani djelovanje hrvatskim političkim strankama i sazove izbore za novu državnu ustvotvornu skupštinu, tamo bi opet sjedili Hrvati koji ne odgovaraju onomu što Bajrović priželjkuje i kako bi onda Bajrović i takvi išta u BiH postigli osim raspada države, to je jednostavno njegov mokri san – zaključio je Crnjac za Dnevnik.ba.

Inače, Reuf Bajrović je na Face TV ponovio kako Hrvate treba majorizirati nakon izbora 2022.

– Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022. treba mu uzeti Predsjedništvo i Dom naroda – rekao je on ponovivši svoje ranije stavove.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author