HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Pogledajte posebne jaslice u Mostaru koje su izradili štićenici Udruge za Down sindrom

Sponzorisano

Na Rondou su ovoga petka postavljene posebne jaslice, koje se uvelike razlikuju od prošlogodišnjih jaslica u Mostaru, ali i od jaslica u drugim gradovima.

Sve koje prolaze središtem grada na Neretvi razveselit će posebne jaslice koje su radili štićenici Udruge za Down sindrom iz Mostar.

Vrijedni polaznici likovnih radionica koje vode akademski kipar Dalibor Nikolić, sami su lijepili i rezali likove Marije, Josipa, malenog Isusa, pastir, kraljeva i životinja, piše Jabuka.tv.

Udruga za Down sindrom Mostar organizira događaj “U susret Božiću”, kulturnu manifestaciju s kojom žele pokazati da djeca i mladi s Down sindromom mogu obogatiti kulturni sadržaj u Gradu Mostaru. Organizirat će i izradu jaslica za Grad Mostar, te izložbu radova s likovne radionice djece i mladih s Down sindromom, kao i humanitarnu izložbu djela nastalih u Akademiji likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru u Širokom Brijegu.

Sama izložba imat će prodajni karakter dok će sredstva prikupljena tijekom trajanja izložbe biti usmjerena na nastavak terapija rane intervencije, logopedskih i edukacijsko-rehabilitacijskih terapija za djecu i mlade sa sindromom Down koje ova Udruga uspijeva organizirati u kontinuitetu već četiri godine.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar