HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Zidane: Modrić je j*beno fenomenalan!

Sponzorisano

Savršene igre Luke Modrića u Realovom savršenom tjednu s tri važne pobjede, protiv Seville (1:0), Gladbacha (2:0) i Atletica (2:0) za izlazak iz velike krize, dobile su ultimativno priznanje.

Zinedine Zidane je Modrićevu najnoviju sjajnu utakmicu, za pobjedu nad gradskim rivalom i liderom La Lige u 12. kolu, opisao frazom “De puta madre”.

U ovom kontekstu njene se sastavnice nipošto ne prevode doslovno “kurvin sin”, nego Španjolci, kada je koriste kao što je to napravio Zidane, njome rade upravo suprotno od spomenute ultimativne uvrede. Opisuju nekoga tko je “je*eno sjajan/fantastičan/briljantan”.

Zidane je Modrićevu i Kroosovu vladavinu terenom protiv Atletica ovako prokomentirao i pohvalio: “Oni su ih slomili i pronašli put do pobjede. On se temeljio na brzom prijenosu lopte te nalaženju prostora dijagonalama. Modrić i Kroos su u tome bili jebeno fantastični! Oni su fenomenalni. Benzema također… I Lucas Vazquez… I Carvajal…”

Realov trener zatim se vratio na slavljenje trojca legendarnih veznjaka: “Modrić, Kroos i Casemiro igraju na razini na kojoj su bili kada su nam donijeli tri Lige prvaka zaredom”, piše Index Sport.

Ostavite facebook komentar

About The Author