HB.hteam.org

Portal hrvata HB

NAKON PONIŠTENJA PRESUDE ENVERU BUZI: Samo sanjari mogu očekivati da islamisti osude islamiste

Sponzorisano

Marijan Knezović, politički aktivist iz Posušja sa zagrebačkom adresom, na svom je Facebook profilu komentirao poništenje presude bivšem zapovjedniku Samostalnog bataljona Prozor bošnjačke Armije BiH, Enveru Buzi, za svirepi zločin nad 41 civilom u hrvatskom selu Uzdol u općini Prozor-Rama. Podsjećamo, Buza je prvostupanjskom presudom Suda BiH osuđen na 12 godina zatvora. Knezovićevu prenosimo u cijelosti:

“Vratit će vam se!

Vratit će vam se pravedno svaka vaša nepravda i zločin, a žrtvu s hrvatskih žrtvenika opravdat ćemo sami. Vaši sudovi, vaše kadije i vaši koljači nam ne trebaju, već smo vas više puta porazili i pokazali kako nas ne možete pobjediti, bez obzira što ne prežete od ničega. Zauvijek ćemo ostati Davidi i uvijek će završiti isto.

Od vas ništa ne očekujemo i već odavno znamo tko ste i što ste. Ničemu se ne nadamo. Mi smo iznad toga i na vas gledamo s prijezirom. Tako odbacujemo vaše presude i vaša poništavanja. Sve što nam treba uzet ćemo s ljubavlju, uz predan rad i pomoć Onog na Nebesima. Uzet ćemo našu pravdu, našu zemlju, naš mir i našu budućnost.

Uzet ćemo i pozlatit sjećanja na naše žrtve. Oni će biti življi nego ikad jer će živjeti kroz nas.

Kad ostanete na Sarajevu, Tuzli i Zenici sjetit ćete se svakog čina kojim ste pokušavali ponizit Hrvate, a ponižavali ste isključivo sami sebe.

Od “države” će vam ostati mala i neprimjetna mrljica na karti i tad vam nijedna naručena presuda neće pomoći. Bit ćete mjerodavni na Baščaršiji i u predgrađu Zenice, a svijet će vas gledati kao štovače Buze, Abdića, Halilovića i sličnih.

Poništena presuda Enveru Buzi za zločine nad Hrvatima Uzdola

Ovo je jedan od onih trenutaka kad je čovjeku žao što je bio u pravu. Već nakon osuđujuće prvostupanjske presude monstrumu koji je naredio ubojstva djece, žena, staraca i civila u Uzdolu, javno sam najavio kako će monstrum Buza biti oslobođen i kako će osuđujuća presuda biti poništena.

Danas se dogodilo upravo to. Nije teško znati što će se dogoditi u sarajevskoj oazi islamizma, a samo sanjari mogu očekivati da islamisti osude islamiste.

Enver Buza nije životinja. Nijedna životinja ne bi ubijala djecu od 10 godina i bake od 87 godina. Nijedna životinja ne bi mrtva-hladna u kameru govorila kako su civili legitiman vojni cilj. Enver Buza je utjelovljenje najvećeg svjetskog zla, radikalnog islamizma, a Hrvati u BiH su zadnja brana da takav islamizam ne postane europska norma.

Desetogodišnji Stjepan Zelić je naš zaštitnik, zajedno s 40 Hrvata koji su na isti dan u istom selu dobili krila i postali naša nebeska motivacija za ovozemaljsku pravdu. Oni sve vide i daju nam neizmjernu snagu. Mi ih čujemo i ne zaboravljamo ih. Čut će ih i cijeli svijet, a njima su sudovi u paradržavi BiH relevantni kao nuklearni institut u Džibutiju.

Istina se ne može izmisliti, napisati i zapečatiti. Istina živi i traži put kojeg uvijek i bez iznimke pronađe. Enveru Buzi dajte ulice, po njemu nazovite škole i dignite mu spomenike.

Ostavite facebook komentar

About The Author