HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Ilija Cvitanović će ovom gestom ugodno iznenaditi mnoge!

Sponzorisano

Ilija Cvitanović je putem svog Twitter profila Petrinji ponudio konkretnu pomoć u vidu stranačkih novčanih sredstava HDZ-a 1990.

Razorni potres pogodio je danas područje Petrinje. Osim što je cijeli grad doslovno sravnjen sa zemljom, poginulo je i nekoliko ljudi.

Cijela regija, ali i dobar dio svjetske javnosti je u šoku dok s terena pristižu mučni prizori razorenog grada.

Potporu su izrazili mnogi domaći i europski dužnosnici, a posebno je zanimljiva ona predsjednika HDZ-a 1990 Ilije Cvitanovića.

Ilija Cvitanović je putem svog Twitter profila Petrinji ponudio konkretnu pomoć u vidu stranačkih novčanih sredstava HDZ-a 1990.

– HDZ 1990 i ja kao njen predsjednik izražavamo potporu narodu Petrinje koji je danas teško stradao u razornom potresu. Puna potpora i AndrejPlenkovic i Vladi RH, a HDZ 1990 će i financijski pomoći Petrinju na način da će se vijećnici odreći paušala i novce uputiti za #Petrinja – napisao je Cvitanović.

Inače, ta stranka na razini države BiH u općinskim, gradskim, županijskim skupštinama te na razini Federacije BiH ima 85 dužnosnika.

– Pomoći ćemo na način da će se vijećnici odreći paušala, odnosno dijela svoje naknadne, taj novac ćemo uputiti za pomoć Petrinji. Pozivamo i druge da urade isto – komentirao je kratko za Bild.ba Cvitanović.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author