HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Egzorcist pričao o Međugorju i otkrio zašto se Marija tamo ukazala

Featured Video Play Icon
Sponzorisano

Međugorje ima posebnu ulogu u u ovim vremenima…

‘Plan Sotone je:

Prvo: Veliki rat! On želi uništiti cijeli svijet.

Drugo: Odvojiti svijet od Boga! Staviti sve ljude svijeta u stanje grijeha i dovesti ih u pakao. Stvoriti kulturu bez Boga. To je glavna aktivnost Sotone’ – kazao je u jednom javljanju na talijanski televiziju otac Gabriele Amorth slavni vatikanski egzorcist koji iza sebe ima povijest od 70 tisuća egzorcizama.

U istom javljanju kao oponent Sotoni u svijetu, otac Amorth stavio je ni manje ni više nego Gospu iz Međugorja rekavši: ‘Gospa se u Međugorju ukazala specijalno da vrati svijet Bogu.’

U svojim je spisima govoreći o Međugorskoj kraljici mira definirao je ukazanja kao – masovno djelo kateheze, koje nas svakodnevno usmjerava na načine za dobivanje bitke protiv zla. – ‘Bog nam je dao Mariju kao posljednju priliku da spasimo čovječanstvo’, kazao je Amorth.

U jednom drugom javljanju otac Amorth je dodao: ‘Lijek protiv Sotone je u Međugorju. Međugorje je tvrđava protiv Sotone. Sotona mrzi Međugorje jer; Crkva i danas želi da nam Marija bude znak pouzdane nade i utjehe. … Po Njoj – po Mariji – Krist će paklenoj zmiji satrti glavu’, rekao je Amorth, piše Dnevno.hr.

U jednoj poruci koju je Gospa uputila svijetu 25.lipnja 2007. kaže:

“Draga djeco! I danas vas s velikom radošću u svom srcu pozivam na obraćenje. Dječice, ne zaboravite da ste svi važni u ovom velikom planu koji Bog vodi kroz Međugorje. Bog želi obratiti čitavi svijet i pozvati ga na spasenje i put prema Njemu koji je početak i konac svakog bića. Na poseban način dječice sve vas pozivam iz dubine svog srca otvorite se ovoj velikoj milosti koju vam Bog daje preko moje prisutnosti ovdje. Želim svakom od vas zahvaliti na žrtvama i molitvama. S vama sam i sve vas blagoslivljem. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author