HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Cvitanović nam je otkrio što misli o odlasku Diane Zelenike iz 90-ke

Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović komentirao je za Bild.ba Zelenikin odlazak iz stranke. Njihov odnos je, kaže, uvijek bio korektan.

Diana Zelenika nakon 14 godina napušta HDZ 1990 zbog nezadovoljstva načinom vođenja te stranke, ali i zbog brojnih drugih razloga.

Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović komentirao je za Bild.ba Zelenikin odlazak iz stranke. Njihov odnos je, kaže, uvijek bio korektan.

– Prema gospođi Zeleniki sam uvijek fer nastupao. Kada sam je pobijedio na unutarstranačkim izborima, nastavili smo suradnju. Osvrnite se malo oko sebe pa pogledajte kako inače završe oni koji izgube na takvim izborima. Nisam išao u tom smjeru niti se trudio gospođu Zeleniku maknuti iz procesa odlučivanja. Kada se kandidirala za članicu Predsjedništva, stranka je pomogla. Pomogao sam i ja sam – kazao je Cvitanović za Bild.ba.

Po njegovim riječima, HDZ 1990 je ideja, a tu ideju Zelenika, kaže, ne može uništiti.

Kako li će stranka preživjeti?! Diana Zelenika napustila HDZ 1990

– Uradili smo sve što se može. Na kraju, ostaje žal da je na ovako ružan način odlučila napustiti stranku koja joj je sve dala. Svima koji slično postupaju mogu poručiti da će HDZ 1990 opstati unatoč njima. Nitko ne može uništiti ideju, bila to Zelenika, ja… svejedno tko. Mi smo bili i ostali demokratska stranka i tako smo se vladali. Žalosno je što Zelenika to sada želi diskreditirati. Unatoč svemu, želim joj sreću i u privatnom i profesionalnom životu – istaknuo je.

Pročitajte i ovo

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author