NOGOMET Svjetski mediji oduševljeni Rebićem: “Nije zaboravio svoje korijene”

“Ante Rebić iz Milana jedan je od najdarežljivijih nogometaša na svijetu”, navodi poznati sportski portal SPORTbible. “Zvijezda Milana Ante Rebić pokazao je da nije zaboravio svoje korijene”, navodi portal The Suna, visokotiražnog engleskog tabloida.

“Rebić je pokazao veliko srce 2018. godine, a sada je pomogao djeci 300 kilometara dalje”, piše češki Blesk. “Rebić dolazi iz malog hrvatskog sela Vinjana Donjih. Iako je igrao u finalu Svjetskog prvenstva i za momčadi kao što su Fiorentina, Eintracht i Milan, nikad nije zaboravio odakle dolazi i zaradu je dijelio s ljudima iz svog mjesta”, piše rumunjsko izdanje Eurosporta.

“Rebić nije želio da priča dospije u javnost, ali je sve otkrio jedan od njegovih prijatelja. Svojom financijskom injekcijom olakšao je i uljepšao život 500 ljudi u selu”, piše austrijski Kosmo. “Gospodin Ante Rebić prvo je otplatio kredite sumještanima, a sada se pobrinuo za djecu”, piše slovenski portal Nogomania.

“Ante Rebić na terenu djeluje vrlo opasno po protivničke golmane, ali je u privatnom životu izuzetan humanitarac”, navodi Kurir iz Srbije. A Milan Actu, Twitter profil posvećen AC Milanu, prenosi sljedeću Rebićevu izjavu: “Volim uzeti četverocikl i osamiti se u brdima oko Imotskog, mog grada.

Odem s prijateljima, ponesemo hranu i odemo gore u šumu gdje nema nikoga, čak ni signala. Ako umrete, nitko vas neće pronaći”, piše Večernji list.

 

 

hb.hteam.org