HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Modrić što stariji to bolji Nikada nije zabio ovoliko golova za Real u sezoni

Luka Modrić proglašen je igračem utakmice u pobjedi Reala kod Granade 4:1, kojom su Madriđani dva kola prije kraja ostali u igri za naslov prvaka. Gradski rival Atletico bježi im dva boda.

Modrić je u 17. minuti postigao prvi gol na utakmici. To mu je bio četvrti ligaški gol ove sezone, ukupno peti, a nikad u prethodnih osam godina u Realu nije zabio više od tri. U posljednjoj sezoni u Tottenhamu (2011./12.) također je protivničku mrežu u prvenstvu pronašao četiri puta.

S 35 godina Modrić igra jednu od najboljih sezona karijere, ali i s ogromnim opterećenjem s obzirom na dob. Ovo mu je bila već 55. utakmica (46. za Real uz devet za reprezentaciju), a toliko ih nije odigrao od svoje druge sezone u Realu (2013./14.).

Osim toga, ne računajući golmana Courtoisa, niti jedan igrač Reala nije proveo više minuta na terenu ove sezone.

Upravo je Courtois nakon utakmice u hvalospjevima govorio o hrvatskom kapetanu.

“Ima ga posvuda, a odigrao je tako puno utakmica. Nikad se ne zaustavlja, dosegao je nevjerojatnu razinu. Govorimo o dobitniku Zlatne lopte. Pazi na sebe i pokazuje da su godine samo broj. Uvijek traži loptu i nastavlja pokazivati svoje kvalitete”, rekao je belgijski golman, prenosi Index.hr.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author