HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Dok se priprema civilizacijska pljačka, Hrvatska uvodi diktaturu covid potvrda

Rijetki inteligentni dio svijeta popušta mjere, a Sjedinjene države ih ukidaju. Hrvatska je i dalje “dobar učenik” organizatora Plandemije. Upravo je završeno izlaganje Nacionalnog stožera civlne zaštite, gdje ministar Davor Božinović, najavljuje diskriminaciju na temelju navodno bolesnih i zdravih. Takvo što još nije viđeno u povijesti čovječanstva. Osim diskriminacije, korištenje mobilnih aplikacija otvara mogućnost praćenja i kontrole populacije.

Ministar Beroš dodaje kako će kraj epidemije nastupiti kada se Hrvatska procijepi riječima “moramo se cijepiti”, te upozorava na ograničeni rok trajanja imunizacije, čime se stvara put za beskonačna cijepljena u budućnosti.

Digitalne Covid potvrde će služiti za kontrolu raznih okupljanja na kojima je više od 30 osoba. Ministar Božinović kroz stisnute zube, potvrdio je mogućnost legitimiranja osoba od strane organa koji vjerojatno za takvu aktivnosti nemaju pravni legitimitet. Ministar se uzda u tehnologiju, ne precizirajući što s ljudima koji nemaju pametni telefon.

Interesantno je vidjeti, kako Dalmacija kao “loš učenik” stožeraša, u kojoj je procijepljenost vrlo niska, smeta mainstream novinarima koji sugestivnim pitanjima “što ćemo učiniti s Dalmatincima gdje je procijepljenost niska”, žele prisiliti Dalmatince na nešto što ne žele.

Na kraju obraćanja Stožera, jasno je potvrđeno da nakon utakmice u Zadru, gdje je nazočio veliki broj navijača bez ikakvih epidemiološkh mjera, nije utjecalo na povećanje broja pozitivnih, što jasno govori da epidemije više nema i o suludosti bilo kakvih mjera.

Stožeraši već govore o imunitetu dobivenom cijepljenjem koji ne traje vječno, već samo nekoliko mjeseci. Dakle, spremite se za nove pandemije, valove i cijepljenja.

Svjetska kvazi elita ne namjerava nište prepustiti slučaju. Cilj je učiniti cjepivo obveznim za sve, što ne kriju, ali kriju nešto drugo.

Farmaceutske kompanije, koje nude mRNA cjepiva, već spominju cjepiva nove generacija koja će koštati nevjerojatnih 150 dolara. Pakleni plan je perfidan i profitabilan. Zato nije čudo što mainstream mediji, koje financiraju isti lobiji, guraju cjepivo-agendu. Ako pomnožimo 150 dolara s 7 milijardi Zemljana, cijena procijepljenosti samo jednom vrstom cjepiva donosi 1.000.000.000.000 $ prihoda godišnje.

Planet Zemlja će raditi za nekoliko farmaceutskim kompanija koje će parazitirati planeterni znoj i rad. Napominjemo, radi se samo o jednom cjepivu pritiv obične korona prehlade.

Mislite da se šalimo ili smo teoretičari zavjere? Pročitajte što kaže ključna osoba Pfizera. Franck D’Amelio, jedan od direktora Pfizera, kaže da je trenutna cijena cjepiva oko 15 eura i da je ta cijena izuzetno niska. Nakon pandemije, “moći ćemo povećati cijene”. Financijski direktor govori o cijeni cjepiva koja nakon pandemije može doseći do 150 dolara po jednoj dozi. Dakle, nova cjepiva koja pokrivaju gotovo 50-tak raznih “bolesti” će biti izvor najvećeg svjetskog profita u povijesti.

Sjećate li se nekih kolumnista hrvatskih mainstram medija i ekonomista, koji su nas uvjeravali da faramaceutska industrija ne stvara previše veliki profit i da im cjepiva nisu glavni proizvod? Mi ih se sjećamo, a vi?

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author