HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Miro Bulj “Štetočina i krivokletnik ne prestaje raditi protiv interesa Hrvata u BiH.”

Miro Bulj, saborski zastupnik MOST-a i sinjski gradonačelnik na Facebooku je prozvao Stipu Mesića:

Štetočina i krivokletnik kojem je zahvaljući Mostu i mojoj inicijativi oduzet doživotni ured čime je skinut s grbače hrvatskog naroda, ne prestaje raditi protiv interesa naših sunarodnjaka u BiH!

“Draga braćo u BiH, uz vas smo u borbi za vaša prava i jednakost koju vam želi oduzeti političko Sarajevo uz asistenciju protuha, lopina i domaćih izdajnika! Hvala Bogu, sve ih je manje na ovakvim pozicijama”, komentirao je Miro Bulj na Facebooku.

Miro Bulj je već ranije pozivao Stipu Mesića da se suoči sa njim na sudu. “Dokazat ću kako je nekad dijelio hrvatski narod pjevajući ustaške pjesme u zamjenu za čekove, a danas dijeli narod glumeći salonskog partizana”, napisao je prije dva mjeseca Bulj.

Podsjetimo, “Današnja hrvatska politika prema BiH nije dobra”, kazao je Mesić zNacional. “Moja je osnovna i principijelna primjedba da bi s BiH trebalo komunicirati kao i sa svim drugim zemljama: predsjednik s predsjednikom, vlada s vladom, premijer s premijerom, ministri s nadležnim ministrima… Poznato je kako se vodi politička komunikacija”, kazao je Mesić.

“No, za razliku od toga, hrvatski dužnosnici ne poštuju i ignoriraju Predsjedništvo BiH, iskazujući neprimjerenu pažnju Miloradu Dodiku, a istodobno demonstrativno zaobilaze člana Predsjedništva BiH iz redova hrvatskog naroda Željka Komšića.” (opa. Kakvih redova Stipe? Nema u BiH nikakvih ‘redova naroda’.)

“Hrvatska i Srbija ne trpe da se netko miješa u njihovu unutarnju politiku, a u odnosu prema BiH vidimo procese koje na svojoj strani ne želimo”, ocjenio je Mesić za Nacional.

I za kraj video: “I negdje je taj ček ostao!”

 

Ostavite facebook komentar

About The Author