HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Dalić: Modrić uskoro više neće igrati za reprezentaciju

Hrvatska reprezentacija u srijedu u Moskvi protiv Rusije igra susret 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Zlatko Dalić u toj utakmici neće moći računati na Luku Modrića, koji je otpao zbog ozljede aduktora, potvrdio je danas HNS. Modrića neće biti ni tri dana kasnije, u gostima kod Slovačke, a eventualno će se pridružiti reprezentaciji za susret sa Slovenijom, koji se 7. rujna igra na Poljudu.

Dalić je u razgovoru za Novu TV rekao:

“Luka će nam jako nedostajati, kapetan je, zna se koliko nam znači. Ali moramo shvatiti i prihvatiti da će Luka izostati s nekih utakmica, a uskoro više neće igrati za reprezentaciju, zbog svoje dobi. Moramo se priviknuti na to i drugi igrači moraju preuzeti odgovornost i dati više da ga nadomjeste. Cijela momčad mora prihvatiti njegovu ulogu, Perišić, Lovren, Brozović, Vlašić i drugi moraju preuzeti veću odgovornost i napravit ćemo ono što želimo, a to je dobar rezultat u ovom ciklusu. Moramo to iznijeti kao momčad.”

Modrić se možda priključi reprezentaciji za utakmicu protiv Slovenije, piše Index.hr.

“Nadam se da će se priključiti, ali nećemo ništa forsirati i silovati, opterećivati ga. Luka treba i nama i Realu i bit ćemo oprezni.”

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author