12/01/2021

HB.hteam.org

Portal hrvata HB

HRVATSKI KAPETAN Luka Modrić je neuništiv, ovo je dokaz koliko ga u Španjolskoj cijene

“Prošle je sezone bio fantastičan i s 48 odigranih utakmica bio je jedan od nogometaša koji su najviše igrali. Zbog svega toga u Realu mu možda ispune želju da završi karijeru u Madridu. Službenih razgovora o novom ugovoru još nije bilo, ali Real je otvoren za tu ideju.”

Luka Modrić u svibnju je produljio ugovor s Realom do lipnja 2022. godine. Kapetan vatrenih prihvatio je smanjenje plaće kako bi ostao u Madridu, a sada madridska Marca u tekstu pod naslovom “Luka Modrić, do beskonačnosti” piše da bi mogao ostati u klubu i nakon ljeta 2022. godine, prenosi Večernji.hr.

“Modrić je pristao na smanjenje plaće kako bi mu se ostvario san da završi karijeru na Santiago Bernabeuu. Osvajač Zlatne lopte iz 2018. godine planira igrati još dvije-tri godine, a i dalje je ključan igrač u Realu iako su u vezni red stigli mladići poput Fedea Valverdea i Eduarda Camavinge”, piše Marca, te naglašava:

“Njegovo fizičko stanje je sjajno, čak i bolje nego prije nekoliko godina. Razlog tome je pridržavanje uputa stručnjaka i privatni treninzi s trenerima. Prošle je sezone bio fantastičan i s 48 odigranih utakmica bio je jedan od nogometaša koji su najviše igrali. Zbog svega toga u Realu mu možda ispune želju da završi karijeru u Madridu. Službenih razgovora o novom ugovoru još nije bilo, ali Real je otvoren za tu ideju.”

 

hb.hteam.org