12/01/2021

HB.hteam.org

Portal hrvata HB

POZNATI RITUAL KAPETANA Modrić ispričao čije slike ljubi prije svake utakmice, tada čak i trener Reala tada stoji sa strane i čeka!

– Prva stav je da kod izlaska na travnjak uvijek prvo zakoračim lijevom nogom. Prije zagrijavanja skinem prsten i lančić – rekao je Modrić.

Real Madrid objavio je zanimljiv video u kojem su gostovali Luka Modrić, David Alaba i Lucas Vázquez. Kapetan hrvatske reprezentacije pri tom je otkrio svoje rituale prije izlaska na travnjak.

– Prva stav je da kod izlaska na travnjak uvijek prvo zakoračim lijevom nogom. Prije zagrijavanja skinem prsten i lančić – rekao je Modrić.

Modrić je i ovaj put pokazao svoje kostobrane na kojima se nalaze fotografije Isusa Krista, supruge Vanje i njihovo troje djece Eme, Ivana i Sofije.

– Poljubim kostobrane prije nego što ih stavim jer su na njima fotografije moje obitelji. I to je to – kaže Modrić. Modrić je ispričao i što radi na putovanjima.

– Nosim svoj iPad, gledam filmove i slušam glazbu – kaže Modrić. Ljude iz Reala zanimalo je kakvu glazbu sluša. – Bolje da ne znate – odgovorio je Modrić kroz šalu.

Modrić je o posebno dizajniranim kostobranima prvi put javno progovorio u razgovoru za klupsku televiziju u travnju 2019. godine, nedugo nakon što je za kraljevski klub odigrao 300. utakmicu te je tada napomenuo da su mu obitelj i vjera iznad svega.

– Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu – objasnio je tijekom tog razgovora Modrić, a budući da je toga bio svjestan, tadašnji trener Zinedine Zidane je pričekao da Modrić izljubi svoje štitnike i tek mu je potom prišao kako bi mu dao instrukcije za ulazak s klupe na teren.

 

hb.hteam.org