HB.hteam.org

Portal hrvata HB

STRAŠNO!! Kako izgleda svakodnevica u australskim logorima?

Sponzorisano

 

Mitteleuropa je već nekoliko puta ekskluzivno izvještavala o korona logorima u Australiji i sličnim planovima u Europi. Kako izgleda svakodnevni život u ovim izolacijskim ustanovama, sada je prvi put na video zapisu dokumentirao jedan zatvorenik.

U svakom slučaju, dojmovi su zastrašujući i ne sugeriraju ništa dobro za budućnost ako se korona režim nastavi, donosi unser-mitteleuropa.com, a prenosi logicno.com.

 

NEMA KONTAKTA S DRUGIM LJUDIMA, ALI IMA VALIUM ZA SMIRENJE

Na snimci se vidi kako najmanje tri nadzornika odjevena u odijela visoke sigurnosti ukoravaju zatvorenicu jer je očito prekršila interna pravila logora. Gospođa smije napustiti svoj dnevni boravak i balkon samo kako bi oprala rublje. Kontakt s drugim osobama je strogo zabranjen, kao i ostale aktivnosti u slobodno vrijeme. Umjesto vježbe, gospođi se nudi Valium da je smiri! Također se suočavaju s kaznom od 5000 dolara ako se prekrše pravila kampa. Ovdje je video:

Kako izgleda svakodnevica u australskim logorima www.crodex.net
Image

UMJESTO REZULTATA TESTA DOŠLA JE POLICIJA

U intervjuu koji je 26-godišnjakinja dala nakon dvotjednog pritvora, objasnila je okolnosti svog interniranja. Čekala je nalaz korona testa, ali nikada nije stigao. Umjesto toga, pojavila se policija i blokirala njihov prilaz (“rizik od bijega”) kako bi ih odvela u logor Howard Springs Corona i tamo odslužila prisilnu karantenu. Alternativno, dobila bi kaznu od 5000 dolara. Kad je prosvjedovala i pitala zašto ne može provesti karantenu kod kuće, policajci su samo odgovorili da imaju “upute odozgo” i ne mogu dati nikakve dodatne informacije.

 

 

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar