HB.hteam.org

Portal hrvata HB

UZURPATOR KOD PAPE Vatikan će Komšiću sugerirati da se skloni da se normaliziraju odnosi Hrvata i Bošnjaka

Sponzorisano

 

Uzurpator na poziciji hrvatskog člana BiH Predsjedništva Željko Komšić ovoga vikenda trebao bi se susresti s papom Franjom, doznaje portal Dnevnik.

On tamo dolazi  posve iznenađujuće nakon što je nedavno poziciju apostolskog nuncija u Bosni i Hercegovini nakon više od osam godina angažiranja u BiH napustio nadbiskup Luigi Pezzuto. 

 

Sada Mons. Amaury Medina Blanco obavlja dužnost otpravnika poslova. Papa Franjo posljednji je put primio Komšića u veljači prije dvije godine, a tada su mediji izvijestili o srdačnom susretu.

Ako je suditi po informacijama koje ima portal Dnevni predstojeći susret neće biti nimalo ugodan. Dapače. Sveti otac je upoznat s pozicijom potpunog obespravljivanja Hrvata katolika u kojoj važnu ulogu upravo ima Komšić. Naši sugovornici ističu kako se Sveti otac aktivno uključuje u rješavanje hrvatskoga pitanja.

Zbog toga se vjeruje kako će Komšiću diskretno biti sugerirano za vrijeme razgovora u državnome Tajništvu kako bi njegovo povlačenje bilo od iznimne važnosti za relaksiranje odnosa Hrvata  i Bošnjaka, te da ga se zapravo doživljava problemom.

 

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author