HB.hteam.org

Portal hrvata HB

“Modrić je mahnuo čarobnim štapićem”

Luka Modrić odigrao je još jednu veliku utakmicu ove sezone. Kapetan hrvatske reprezentacije bio je jedan od najboljih igrača Reala u 3:0 pobjedi protiv Alavesa. Za sjajnu igru nagrađen je ovacijama cijelog stadiona kada je u 81. minuti izlazio iz igre.

“Samo za dio Modrića vrijedi otići na utakmicu”, piše Marca i navodi da je 36-godišnji veznjak blistao u drugom poluvremenu i da se u ovoj utakmici vidjelo koliko je patio u utorak u porazu od PSG-a.

 

Madridski AS piše da Modrić liječi sve probleme u momčadi te da je obilježio drugo poluvrijeme, dok je komentator Julio Maldonado naveo da je Hrvat stavio momčad na leđa i odveo do pobjede. Katalonski Sport dao je Modriću ocjenu osam i napisao da je u drugom poluvremenu mahnuo čarobnim štapićem i oduševio Bernabeu nekim od svojih najboljih trikova.

Mundo Deportivo piše da je legendarni stadion svjedočio još jednoj velikoj Modrićevoj predstavi. “Pokazao je neke od poteza koje ima u svom repertoaru. Bili su spektakularni”, stoji u tekstu katalonskog medija nakon utakmice kojom je Real pratiteljima pobjegao na sedam bodova, prenosi Index Sport.

 

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author