HB.hteam.org

Portal hrvata HB

ČEČENSKI ČELNIK Kadirov/Dobili smo naredbu za početak ofenzive, vidjet ćete što znači osveta

Ramzan Kadirov

Sponzorisano

 

Čečenski čelnik Ramzan Kadirov, saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, objavio je da je dobio zapovijed da preraspodijeli svoje snage u Narodnu Republiku Donjeck (DPR) u istočnoj Ukrajini.

 

– Prijatelji, čečenske jedinice dobile su novu naredbu o preraspodjeli svojih snaga. Teritorij Narodne Republike Donjeck postaje zona odgovornosti – napisao je Kadirov i dodao:

– Prema zapovijedi, borci čečenskih jedinica moraju započeti aktivna borbena djelovanja i osloboditi niz naselja. Borbene jedinice se pripremaju za jurišne aktivnosti uz aktivnu podršku ministarstva obrane i Glavnog stožera ruskih oružanih snaga – objavio je.

Kadirov je rekao da su “slične naredbe za početak ofenzive” primile i druge jedinice njegovog bataljuna Akhmat, koje se nalaze na “alternativnim dionicama linije dodira između regija Zaporižja i Herson”.

Nužno je proglasiti izvanredno stanje

Kadirov je komentirao i napad dronovima u Moskvi.

– Nužno je proglasiti izvanredno stanje u Rusiji i iskoristiti sva borbena sredstva kako bi se očistila cijela teroristička ćelija. Umjesto da se koriste termini ukrajinska vojska i ukrajinski političari, trebali bismo ih nazvati pravim imenom – teroristi, napisao je Kadirov.

– Odgovori na ovakve napade trebaju biti žestoki. Mi štitimo svoje građane. Uskoro ćemo pokazati što znači osveta – navedeno je.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

hb.hteam.org

⬇️Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.⬇️

Ostavite facebook komentar

About The Author