HB.hteam.org

Portal hrvata HB

STANJE JE OZBILJNO!Banožić je s edemom mozga prebačen na intenzivnu/Evo kakve je sve ozljede zadobio ministar

hb.hteam.org

Sponzorisano

 

Ministar obrane Mario Banožić sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je poginula jedna osoba. Išao je u lov kada je svojim terencem pretjecao kamion, a iz suprotnog smjera naišao je kombi te je došlo do frontalnog sudara.

 

Navodno je poginuo 40-godišnji muškarac, a ministar Banožić je primljen na hitnu u svjesnom stanju, ali njegove ozljede su teške.

Prebačen je u bolnicu u Osijeku jer u Vinkovcima liječenje takvih ozljeda nije moguće.

Edem na mozgu, prijelomi

Ministar Mario Banožić teško je stradao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca i odmah po primitku na Hitni prijem vinkovačke bolnice prebačen je na intenzivno liječenje. Neslužbeno Dnevno.hr doznaje kako je ministar zaprimljen s ozljedama glave te kako je po primitku bio pri svijesti no dezorijentiran.

Ministar ima edem na mozgu, što znači da ima oteknuće mozga, što je ozbiljno stanje i mora se liječiti jer u protivnom može nastupiti i smrt, piše Dnevno.hr.

Imao je ozljede po cijelom tijelu pa je u Hitnu dovezen imobiliziran na dugoj dasci sa Schanzovim ovratnikom.

Žalio se da ga boli čeljust, ali i kralježnica. Ozljede su bile vidljive i na bradi pa je zbog dosta lošeg stanja naloženo da mu se napravi CT glave, vratne kralježnice, abdomena i zdjelice. Utvrđeno je kako ministar ima i prijelom prsne kosti te se sumnja da su slomljena dva rebra.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

 

 

Ostavite facebook komentar

About The Author