HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Dodik/Ako Trump ponovo pobijedi, neću oklijevati – proglasit ću neovisnost Republike Srpske

hb.hteam.org

Sponzorisano

 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da vjeruje u neovisnost Republike Srpske i da smatra da će se to morati dogoditi jednog dana.

 

Dodik je rekao da bi on mogao biti zaslužan za to u nekoj perspektivi.

Sankcije SAD

– Kada je u Americi pobijedio Donald Trump, imao sam namjeru proglasiti neovisnost Republike Srpske. Onda su se neki oko mene uplašili i to nisam uradio. Moram reći da mi je danas žao što nisam. Ali ako bi Trump ponovo pobijedio, mislim da ne bih oklijevao – rekao je Dodik za TV Prva.

Kada je riječ o američkim sankcijama njemu i njegovoj obitelji, Dodik je rekao da je to više nemoć, te da nema pravo zbog svog komoditeta žrtvovati nacionanlne interese RS.

On je istaknuo da je ponosan na svoju obitelj, dodajući da su oni veoma svjesni i odgovorni ljudi i bore se u životu, a to smeta Amerikancima.

“Sada se sve svelo na retoriku”

Dodik je dodao da je on birani dužnosnik i da ima pravo birati na koji način će voditi politiku.

– Ključno pitanje oko mene nije više kriminal, sada se sve svelo na retoriku, to im smeta i to im je pogubno – dodao je Dodik.

Govoreći o odnosu Srbije i BiH, Dodik je rekao da je za Srbiju relevantno Predsjedništvo BiH, a ne jedna trećina tog Predsjedništva koju čini Denis Bećirović, koji je, kako je naveo, kvazipovjesničar i mrzi sve srpsko, iznosi laži, ali nema potencijal nešto učiniti.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

Ostavite facebook komentar

About The Author