HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Milanović o Čovićevoj “svetkovini” na dan izbora RH – Pa to je stari komunista, zar on uopće ide u crkvu!?

hb.hteam.org

 

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović komentirao je najavu lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića da će srijeda, 17.4, biti neradan u BiH.

 

“I dalje ću neke stvari trpjeti zbog interesa Hrvata jer sam svjestan da je bolje da imaju jednu lošu, nego pet. Zašto se Čović petlja u hrvatske izbore? Sad se od toga radi vrlina. Kad budem predsjednik Vlade, sve će stajati sve dok se to ne riješi. Hrvati u BiH su taoci jedne klike i samo treba doći i reći neće tako. Hrvatska ne želi teritorij, ali želi to riješiti”, poručio je.

No, zanimljivo je da je Milanović iznenađen da Čović, koji tvrdi da su izbori u Hrvatskoj za Hrvate u BiH svetkovina, uopće ide u crkvu, a nazvao ga je i „starim komunističkim kadrom“.

Na fejsu objavio fotku druženje Dodika, Čovića i Plenkovića

Na svom Facebook profilu objavio je fotografiju na kojoj su hrvatski premijer Andrej Plenković, vođa bosanskih Srba Milorad Dodik te šef HDZ-a u BiH Dragan Čović.


Ispod fotografije Milanović je napisao: “Oleg, a kako ide bratov posao s kamionima?! Posluje li s Hrvatskim cestama i na gradnji mosta prema Banja Luci?” Predsjednik se ovdje referira na Plenkovićeva potpredsjednika vlade i ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

HDZ-ov ministar Butković objavio je prije tri sata na Facebooku poveznicu na tekst o srpskom osvajačkom programu Vučića, Dodika i Porfirija.

“Dok Milanović rastače ustavno-pravni poredak, njegov veliki prijatelj Dodik, u društvu Vučića i Porfirija, priprema novi pohod na susjedne države. Ona poznata rečenica Stjepana Radića mogla bi se vrlo lako primijeniti i na Milanovića: Ne srljaj ko gusak u Laktaše!”, napisao je HDZ-ov ministar.

Izvor: Otpor.media

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

Imate priču? Javite nam se na HB.hteam.org@gmail.com

Ostavite facebook komentar

About The Author