HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Rojs izbačen iz HDZ-a! Njegov kolega smatra da je on ‘igrač Zorana Milanovića’

 

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman rekao je u utorak da je Ljubo Ćesić Rojs praktički izbačen iz HDZ-a jer je na izborima u XI. izbornoj jedinici prvi na listi stranke Hrvatsko bilo, a uz to je vrlo moguće “igrač” Zorana Milanovića.

“Statut je tu vrlo jasan. Ako bilo koji član nastupi na listi koja nije Hrvatska demokratska zajednica, on se automatski briše iz članstva. Tako da, tu je stvar vrlo jednostavna. To je praktički gotova stvar, tu je Statut vrlo jednostavan i vrlo učinkovit”, rekao je Herman novinarima prijesjedniceŠireg predsjedništva HDZ-a, upitan je li Ćesić Rojsizbačen iz HDZ-a.

Herman kaže da Ćesiću Rojsu još nije poslao obavijest da više nije član HDZ-a.

Na pitanje je li ga iznenadio, razočaralo taj potez, kažeda ga je razočaralo.

Herman: Vrlo je moguće da je Ljubo Ćesić Rojs “igrač” Zorana Milanovića

“Zapravo me jako razočaralo. Razočara me uvijek kad netko od naših članova, pogotovo ovako istaknutih članova, napravi nešto takvo”.

A o tome kakve šanse ima Ćesić Rojs u solo varijanti, predsjednik zagrebačkog HDZ-a kaže da mu šanse nisu pretjerano velike, misli da je njegova procjena bila kriva i bilo bi daleko bolje da je nastupio na nekoj od listi HDZ-a, odnosno tamo gdje on i pripada.

Herman smatra da Ljubo Ćesić Rojs ne može ugroziti HDZ.

Upitan je li Ćesić Rojs “igrač” Zorana Milanovića u dijaspori, Herman kaže da “izgleda da je”.

“To ćemo još vidjeti ali po svemu sudeći i s obzirom na ovo što je napravio, ništa nije isključeno, odnosno vrlo jemoguće da je igrač Zorana Milanovića”, smatra Herman.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

️Što vi mislite o ovoj temi?

️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.

Imate priču? Javite nam se na HB.hteam.org@gmail.com

Ostavite facebook komentar

About The Author