HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Uhićen ubojica Marka Make Radića, pogedajte snimku uhićenja!

21: 46: Pripadnici MUP-a HNŽ uhitili su večeras osobu osumnjičenu za ubojstvo Marka Make Radića, Josipa Cvitanovića Cvikija, saznaje Hrvatski Medijski Servis. Pogledajte snimku uhićenja.

20: 00 U Ulici Brune Bušića nedaleko od zgrade MUP-a HNŽ u Mostaru večeras oko 19 sati dogodilo se ubojstvo. Kako je iz MUP-a HNŽ-a potvrđeno Hrvatskom Medijskom Servisu ubijen je Marko Maka Radić.

Policiji je poznat i identitet osumnjičenog ubojice koji je pucao u Radića. Neki mediji su objavili da je Radića ubio Josip Cvitanović Cviki, no iz policije, za sada, to nisu željeli službeno potvrditi. Naveli su, tek da je u tijeku potraga za ubojicom te da bi on uskoro trebao biti uhićen.“U 18:45 u ulici Brune Bušića, u blizni sjedišta Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ dogodilo se ranjavanje sa smrtnim posljedicama muškarca M.R. iz Mostara”, kazao je  novinarima u blizini mjesta zločina Ljudevit Marić, glasnogovornik županijskog MUP-a. Dodao je kako su rane bile teške te je odmah nastupila smrt,Službenici kriminalističke policije zajedno s nadležnim tužiteljstvom rade uviđaj, kazao je Marić.

Na mjestu ubojstva nalaze se jake policijske snage s dugim cijevima, te djelatnici hitne medicinske pomoći.

Radić je pravosnažno osuđen u BiH na 21. godinu zatvora zbog zločina protiv čovječnosti,  u naselju Vojno kod Mostara. Krajem 2018. godine prebačen je iz Kazneno-popravnog zavoda u Mostaru na izdržavanje kazne u Hrvatsku.

hb.hteam.org

 

 

 

 

Ostavite facebook komentar

About The Author