HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Plenković i Milanović u ponedjeljak će na sjednici VONS-a razgovarati o položaju Hrvata u BiH i kršenju Daytonskog sporazuma

PREDSJEDNIK I PREMIJER HRVATSKE

Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost RH na kojoj će se nakon tjedana prepucavanja naći hrvatski premijer Andrej Plenković i predsjednik Hrvatske Zoran Milanović, održat će se u ponedjeljak u 14 sati.

Teme o kojima će se raspravljati na sjednici VNS-a su: smjernice za rad sigurnosno-obavještajnih agencija, radikalizacija u društvu, upravljanje prouzročenom epidemijom, funkcioniranje pravosudnog sustava, položaj Hrvata u BiH s naglaskom na (ne)poštivanje Daytonskog sporazuma, te položaj Hrvata i Srbiji i Crnoj gori.

Predsjednik RH Zoran Milanović predložio je u subotu predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću da se sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost održi u Vladi RH.

Iz Vlade Hrvatske je večeras stiglo priopćenje da će sastanak i biti u Banskim dvorima u ponedjeljak u 14 sati.

– Predsjednik Vlade rado će biti domaćin sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost u Banskim dvorima. Drago mu je da će predsjednik RH prvi put posjetiti obnovljenu dvoranu “Ban Jelačić”. Dnevni red je dogovoren, a termin sastanka je u ponedjeljak, 23. studenoga, u 14 sati. Prozori će biti otvoreni!, stigao je odgovor koji potpisuje glasnogovornik Vlade Marko Milić.

 

hb.hteam.org

 
Ostavite facebook komentar

About The Author