HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Svjetski prvak F1 posjetio Rimca: “Mate, ti si s drugog planeta”

Sponzorisano

Nico Rosberg, bivši njemački vozač koji je 2016. osvojio naslov prvaka Formule 1 i samo pet dana kasnije objavio odlazak u mirovinu, apsolutno je oduševljen Rimcem i njegovim električnim automobilima.

Rimac i Rosberg upoznali su se prije nekoliko godina, a vozački as oduševio se modelom C_Two, koji je ljetos i kupio. Rosberg je nedavno posjetio sjedište tvrtke Rimac Automobili u Svetoj Nedelji, a Mate Rimac uveo ga je u svijet proizvodnje svojih električnih automobila. “Ovo je kao Formula 1, ti si s drugog planeta”, rekao je Rimcu Rosberg, prenosi Index.

Rosberg je na svom YouTube kanalu s oko 868 tisuća pretplatnika zatim objavio prve dojmove iz Rimčeve tvornice, a jučer je objavio novi video u kojem je dogovarao detalje izgleda svog vlastitog primjerka superautomobila.

Dvojac je zatim razgovarao o svojim omiljenim automobilima, a Rosberg je rekao kako je njemu omiljen LaFerrari (Rimcu drugi najdraži), no istaknuo je kako bi se to moglo promijeniti kad dobije svoj C_Two.

Na Instagramu i Facebooku, gdje Rosberg ima oko 4 milijuna fanova kombinirano, Nijemac ih je pitao koju boju da odabere za svoju novu jurilicu.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author