HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Boška Ćavar i odlučno ne Bakiru Izetbegoviću

Sponzorisano

Danas su rezultati mostarskih izbora postali stopostotni, i to deset dana nakon izbora, što je samo po sebi priča. Lider SDA Bakir Izetbegović kazao je da “u Mostaru imamo probosanski blok sa 18 ruku”, premda objektivno ima samo 12 ruku, a nema nikakve dogovore s BH blokom oko gradonačelnika ili eventualne postizborne koalicije.

BH blok, kako sada stvari stoje nema namjeru surađivati s Koalicijom za Mostar, premda je Izetbegović unaprijed strpao njihove ruke za gradonačelnika u imaginarnu bošnjačku košaru. Mnogi su uvjerenja da to čini kako bi krivnju za neizbor bošnjačkog gradonačelnika podvalio BH bloku, koji se nacionalno ne identificira, te imao alibi za matematički jedinu moguću koaliciju ako se želi funkcionalno vijeće i dvotrećinska većina za sve važnije odluke – HDZ i SDA, piše hercegovina.info.

– To su samo trikovi. Pa ta 18 ruka bila bi moja ruka. Ne pada mi na pamet da ulazim u takve priče – kaže buduća vijećnica BH bloka Boška Ćavar, koja je pojedinačno osvojila najviše glasova na Jugozapadu unutar svoje koalicije.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author