HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Fotografija koja pokazuje svu snagu Hrvatske!

Navijači gotovo svih Hrvatskih klubova odmah nakon katastrofalnog potresa koji je pogodio Baniju pohitali su prema razorenom području pomagati i hrabriti brojne stradalnike.

Brzi, savršeno organizirani, praktično profesionalno opremljeni i potpuno na raspolaganju nadležnim službama, prema izjavama svih očevidaca, svjedoka, ali što je najvažnije, stradalnika, odradili su i odrađuju ogroman, lavovski dio posla.

Stanovnici sela između Petrinje, Gline i Siska govore da su ih u prva dva dana od potresa obišli samo navijači. Donijeli su im jelo, piće, odjeću, pokrivače, povezani u ljudske lance danonoćno čiste ruševine.

To rade navijači svih klubova, iz cijele Hrvatske, ali s obzirom na brojnost njihovih skupina, najviše je pripadnika Bad Blue Boysa i Torcide.

Inače žestoki, najveći rivali, koji često ratuju širom zemlje, sada su suborci na zadatku pred kojim klupska i navijačka suparništva ne znače baš ništa.

Svjedoči tome i fotografija nastala na Baniji koju je pogodila nezamisliva katastrofa, ali i lavina dobrote i humanosti. Njen neodvojivi dio su Boysi i Torcida, prenosi Index.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author