HB.hteam.org

Portal hrvata HB

ASTUPNICA U SKUPŠTINI HNŽ BURIĆ: RAK treba štititi prava građana koji su oštećeni od strane Telemacha

Tijekom ovih dana brojnim građanima Bosne i Hercegovine je onemogućeno praćenje Svjetskog prvenstva u rukometu, a upravo je glavni krivci su BHRT, koji nije osigurao praćenje Svjetskog prvenstva u rukometu te kablovski operater Telemach koji nije potpisao ugovor o korištenju kanala Arena Sport TV, napisala je na Facebooku Stana Burić, zastupnica HDZ-a BiH u Skupštini Hercegovačko-neretvanske županije.

Mišljenja je da bi upravo zbog toga BHRT i Telemach sada trebali korisnicima smanjiti troškove pretplate, jer nisu u mogućnosti osigurati prijenos Svjetskog prvenstva u rukometu.

-Sami korisnici su ovim ogorčeni i upravo zbog toga pozivam nadležne institucije Bosne i Hercegovine, posebice Regulatornu agenciju za komunikacije, da hitno zaštiti prava korisnika Telemacha, napisala je Burić na Facebooku.

Podsjećamo, prije nekoliko dana počelo je svjetsko prvenstvo u rukometu koje se prema posebnim epidemiološkim mjerama ove godine održava u Egiptu. Hrvatima u BiH rukometna reprezentativna natjecanja posebno su zanimljiva jer veliki broj bh. Hrvata brani bolje nacionalnog dresa Hrvatske.

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author