17. siječnja 2022.

HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Suarez je prava zvijezda Zlatne lopte: Prekinuo iznenađenje Messiju i nasmijao cijelu dvoranu

 

Luis Suarez predao je trofej Zlatna lopta svom najboljem prijatelju Lionelu Messiju.

Jedna od istinskih zvijezda dodjele Zlatne lopte bio je Luis Suarez. Nije bio laureat, nije ništa osvojio, ali se puno smijao, a i on je mnoge nasmijao. Suarez je dobio čast predati svom najboljem prijatelju Lionelu Messiju sedmi trofej najboljeg igrača svijeta u karijeri.

 

Urugvajac je osim po umijeću zabijanja pogodaka poznat i po raznim prljavštinama na terenu. No za Luisa Suareza kažu kako je jedna od najvećih ljudina među nogometašima i potpuna suprotnost onog luđaka koji bi učinio sve za pobjedu svoje momčadi.

Ovaj mirni obiteljski čovjek privatno ne skida osmijeh s lica, a tako je bilo i na svečanoj ceremoniji koje inače baš i ne voli. Između njega i Messija je sjedio jadni Kylian Mbappe koji je morao slušati sve šale i dobacivanja Urugvajca prema Messiju.

Najkomičniji trenutak večeri se dogodio kada je Didier Drogba, domaćin ceremonije, pripremio iznenađenje za dobitnika Messija. Argentinac je krenuo pritisnuti gumb kojim je upalio lampice na Eiffeolovom tornju sebi u čast, a Suarez se sjurio s pozornice gdje se nalazio kako bi se vratio na mjesto na kojem je sjedio.

Čulo se kao da će pasti, na što su se svi okrenuli prema njemu, a Drogba mu je poručio kako će sljedeći put dobiti crveni karton. Suarez je pak pokazao kako je htio sići s pozornice kako bi vidio iznenađenje.

 

 

 

hb.hteam.org