HB.hteam.org

Portal hrvata HB

ŠOKANTNI INTERVJU: Domazet Lošo: Kijev nikad nije bio ukrajinski, rat je pokrenula okultna oligarhija, izbjeglice su glumci, Putin nije spomenuo nuklearno oružje, Zelenski je hodao u štiklama, ovo je boj Krista i Antikrista

Umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo u emisiji Podcast Velebit iznio je kontroverzne, za mnoge i šokantne stavove o zbivanjima u Ukrajini.

“Rat je pokrenula okultna oligarhija, koja je nastala u Veneciji pa je preko Nizozemske došla u Veliku Britaniju, a iz nje u Ameriku”, započeo je svoju analizu umirovljeni admiral. “Okultna oligarhija vlada dubokom državom”, pojasnio je.

 

“NATO je od Drugog svjetskog rata služio američkoj okultnoj oligarhiji za pacifikaciju Europe. Putin je povukao crvene linije, nacionalna sigurnost Rusije je bila ugrožena sa svih strana”, nastavio je.

Lošo je ponudio i malo povijesnog konteksta za aktualni rat u Ukrajini.

“Ne zaboravimo da je u 10. stoljeću na području današnje Ukrajine uspostavljena Hazarska država, koju će – ona je trajala otprilike 300 godina – dokinuti ruski knez Svjatoslav. Hazari to nikad nisu oprostili Rusiji i zato je nametnuta Oktobarska revolucija koja je dobro razorila Rusiju”, rekao je.

Lošo nema dobro mišljenje o Stepanu Banderi i njegovim ideološkim nasljednicima. Smatra ih lutkama na koncu zapadnih obavještajnih službi.

“U Ukrajini je 2014. grubo izvršen državni udar s elementima nacističkih skupina inspiriranih Stepanom Banderom. Njegovi spomenici sada niču diljem Ukrajine. Ukrajina je stvorena u Oktobarskoj revoluciji, ukrajinski jezik je inačica ruskog jezika. Ukrajinski je narječje ruskog”, kazao je Lošo.

Poriče Ukrajincima da su nacija sa svojim jezikom.

“Kijev nikada nije bio ukrajinski, nikada!” uskliknuo je.

“U Ukrajini se provodila nacifikacija. Kako ne uvažavaju da je Ukrajina ruska zemlja?” pita se.

Banderine snage opisuje kao “čisto nacističke” te se zgraža nad pozdravom “Slava Ukrajini”.

 

 

hb.hteam.org

Ostavite facebook komentar

About The Author