HB.hteam.org

Portal hrvata HB

Trump: Otvorene granice, namješteni izbori, nepoštene sudske odluke uništavaju Ameriku. Mi smo nacija u padu

hb.hteam.org

 

DonaldTrump, koji je kao predsjednik SAD-a izazivao kritike zbog hvaljenja ruskog čelnika Vladimira Putina, dao je svoj prvi javni komentar o smrti ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navalnog. Čini se da Trump u zagonetnoj objavi na društvenim mrežama nikoga ne optužuje za smrt Navalnog.

“Iznenadna smrt Alekseja Navalnog učinila me sve više i više svjesnim onoga što se događa u našoj zemlji. To je sporo, postojano napredovanje s nepoštenim, radikalno lijevim političarima, tužiteljima i sucima koji nas vode putem uništenja”, napisao je Trump.

“Otvorene granice, namješteni izbori i krajnje nepoštene sudske odluke uništavaju Ameriku. Mi smo nacija u padu, propadajuća nacija”, dodao je. Aktualni američki predsjednik Joe Biden u petak je izravno okrivio Putina za smrt Navalnog u kaznionici sjeverno od Arktičkog kruga.

Putina je okrivila i Trumpova glavna republikanska suparnica Nikki Haley. Bivši predsjednici i najviši članovi Kongresa iz obje stranke također su napali Putina zbog smrti Navalnog. Međutim, Trump, favorit za republikansku nominaciju, šutio je sve do danas.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

Ostavite facebook komentar

About The Author