HB.hteam.org

Portal hrvata HB

EUROSONG/HNS poslao dres Baby Lasagni s brojem jedan: “Hrvatska je uz tebe – puno sreće! P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran”

hb.hteam.org

 

Jedna od glavnih tema u javnosti je Baby Lasagna i Eurosong, a sitno se broji do njegovog početka. Tim je povodom Hrvatski nogometni savez odlučio Marka Purišića nagraditi posebnim poklonom.

Najveći glazbeni spektakli počinje 7. svibnja kada će i nastupiti hrvatski predstavnik. Baby Lasagna nalazi se prvi na kladionicama te cijela Hrvatska bruji o potencijalnoj pobjedi u Švedskoj. HNS je odlučio izraditi poseban dar za našeg predstavnika.

“I Baby Lasagna uskoro će predstavljati Hrvatsku pred cijelom Europom, ali i šire – sigurni smo da će mu ovaj najljepši dres dobro doći! Hrvatska je uz tebe – puno sreće! P.S. Broj na dresu nije slučajno odabran”, poručili su na X-u, a poklonili su mu hrvatski dres s njegovim umjetničkim imenom i brojem jedan.

Podsjetimo, Baby Lasagna drugu probu za svoj nastup odradio je u Malmöu u srijedu popodne, a na društvenim mrežama osvanuo je i video. Kako se čini jedina razlika u odnosu na prvu probu od prije četiri dana je njegova frizura koja više nije zalizana.

Oduševljeni fanovi

“To! Ostavi ovakvu frizuru i za polufinale i za finale”, “Jes, razbarušena frizura se vratila”, “Hvala što si vratio frizuru”, “Raščupana kosa, to”, samo su neki od komentara obožavatelja na službenoj stranici Dore gdje je video objavljen.

Prva polufinalna večer u kojoj nastupa i naš Marko na rasporedu u utorak, 7. svibnja. Drugo polufinale je u četvrtak, 9. svibnja, a veliko finale nas očekuje u subotu, 11. svibnja.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

Imate priču? Javite nam se na HB.hteam.org@gmail.com

Ostavite facebook komentar

About The Author