HB.hteam.org

Portal hrvata HB

PETAR SUČIĆ/Bugojanac i Dinamov veznjak: Odabrao sam Hrvatsku, mislim da je to jedino ispravno

hb.hteam.org

 

Početkom ožujka odabrao je braniti hrvatske boje nakon što je tijekom proteklih nekoliko godina nastupao za mlađe nacionalne selekcije Bosne i Hercegovine.

Petar Sučić (19) je prije dva mjeseca od FIFA-e dobio potvrdu o promjeni nogometnog državljanstva. Dinamov veznjak tako je dobio pravo nastupa za Hrvatsku. Početkom ožujka odabrao je braniti hrvatske boje nakon što je tijekom proteklih nekoliko godina nastupao za mlađe nacionalne selekcije Bosne i Hercegovine.

Na tu Sučićevu odluku burno je reagirao Ibrahim Dagoja, bivši Sučićev suigrač iz momčadi NK Sport Prevent Bugojno. Nakon toga se žestokom porukom oglasio i Ermin Zec, još jedan Bugojanac i nekadašnji napadač Šibenika i Rijeke. On također nije imao lijepe riječi za Sučića. Obojici, ali i svim kritičarima Sučić je odgovorio na media dayu u Dinamu u ponedjeljak.

“Tu odluku donio sam sa svojom obitelji i normalno je da će neki to poštovati, a neki ne. Smatram da sam dovoljno zreo da mogu sam donositi odluke, isto tako i trpjeti posljedice, ali neću se obazirati na komentare. Mislim da je na meni da se nastavim truditi, raditi i davati sve od sebe. Ovo što sam izabrao, izabrao sam srcem i mislim da je to jedino ispravno”, rekao je Sučić.

______________________
* Mišljenja iznesena u sadržaju,tekstu,kolumni i komentarima osobna su mišljenja njihovih medija,autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva portala HB.hteam.org

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti HB.hteam.org i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.

hb.hteam.org

⬇️Što vi mislite o ovoj temi?⬇️

⬇️Sviđa ti se ovaj članak,pročitaj? Podijeli ga.⬇️

Imate priču? Javite nam se na HB.hteam.org@gmail.com

Ostavite facebook komentar

About The Author